Romprest Service va asigura curăţenia parcărilor de pe Autostrada Soarelui

Compania Romprest Service va asigura, pentru 12 luni, serviciile de curăţenie şi ordine în cele 20 de parcări de pe Autostrada Soarelui, pentru 1,9 milioane lei, fără TVA, se arată într-un anunţ al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

220 afișări
Imaginea articolului Romprest Service va asigura curăţenia parcărilor de pe Autostrada Soarelui

Romprest Service va asigura curăţenia parcărilor de pe Autostrada Soarelui

Contractul este împărţit în două loturi şi vizează curăţarea parcărilor, a grupurilor sanitare şi a spaţiilor verzi din zece zone ale autostrăzii, pe fiecare sens de circulaţie.

În atribuirea licitaţiei, preţul ofertei a avut o pondere de 70%, remedierea defecţiunilor 20% şi înfiinţarea plantaţiilor 10%.

Contractul este valabil un an, este finanţat de la bugetul de stat şi nu poate fi subcontractat.

Romprest a fost înfiinţată în 1999 şi are în prezent peste 6.000 de angajaţi. Firma a avut anul trecut o cifră de afaceri de 120 milioane lei şi asigură servicii de curăţenie, salubritate, pază şi securitate, având, totodată, activităţi de construcţii şi întreţinere a drumurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici