Rosal Grup, controlată de Prigoană, va întreţine zonele verzi din Cluj-Napoca pentru 8 milioane euro

Compania Rosal Grup din Bucureşti, controlată de deputatul PDL Silviu Prigoană, va furniza servicii de întreţinere şi amenajare a zonelor verzi din Cluj-Napoca în baza unui acord-cadru cu o valoare de 34 milioane lei (7,9 milioane euro), fără TVA.

311 afișări
Imaginea articolului Rosal Grup, controlată de Prigoană, va întreţine zonele verzi din Cluj-Napoca pentru 8 milioane euro

Silviu Prigoană (Imagine:Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Primăria Cluj-Napoca a atribuit proiectul la 10 noiembrie, prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut.

Pentru fiecare din cele două loturi adjudecate de Rosal au fost primite două oferte, potrivit unui anunţ al instituţiei.

Lotul 1 (sector est) a fost estimat iniţial la 16,5 milioane lei şi a fost atribuit pentru 14 milioane lei, iar lotul 2 (sector vest) a fost evaluat la 23,5 milioane lei şi atribuit pentru 20 milioane lei. Sumele nu includ TVA.

Potrivit anunţului de participare, proiectul este finanţat din fonduri bugetare şi va avea o durată de patru ani de la data atribuirii.

Serviciile de întreţinere includ măturarea aleilor şi trotuarelor, curăţarea malurilor Someşului, muşuroit şi dezmuşuroit trandafiri, văruirea arborilor, prăşit, plivit, cosit, greblat, udat, spart gheaţă, mulcirea solului sau erbicidare. Printre cele de amenajare se numără plantări, semănarea gazonului şi aşternerea de gazon rulant.

Silviu Prigoană deţine 67% din acţiunile Rosal Grup, diferenţa fiind în posesia lui Dumitru Mihalache (22%) şi Gheorghe Minea (11%), conform datelor de la Registrul Comerţului, actualizate în decembrie.

Rosal Grup, companie cu peste 1.500 de angajaţi la nivelul anului trecut, a înregistrat afaceri de 131,4 milioane lei în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici