Ryanair a anunţat cursele anulate în următoarele săptămâni. Despăgubirile pot ajunge până la 20 de milioane euro. Cum vă puteţi recupera banii

Compania aeriană Ryanair a publicat lista zborurilor care vor fi anulate în următoarele şase săptămâni, sute de curse fiind desfiinţate. Printre acestea se regăsesc şi cele cu pornire şi sosire în Bucureşti.

2603 afișări
Imaginea articolului Ryanair a anunţat cursele anulate în următoarele săptămâni. Despăgubirile pot ajunge până la 20 de milioane euro. Cum vă puteţi recupera banii

Lista zborurilor care au fost anulate a fost publicată pe site-ul companiei Ryanair, circa 300.000 de călători urmând să fie afectaţi zilnic de această decizie. Pe site se regăsesc şi informaţii privind modul de recuperare al banilor, dar şi procedura pentru modificare fără costuri a zborului.

Măsura a fost luată pentru îmbunătăţirea punctualităţii curselor efectuate de companie, "care a scăzut sub 80% în primele două săptămâni din septembrie", din cauza deficitului de personal, conform precizărilor făcute de reprezentanţii Ryanair.

Compania irlandeză de tip low cost, prezentă şi pe piaţa din România, este pregătită să plătească despăgubiri pasagerilor afectaţi, de până la 20 de milioane de euro.

El Pais anunta ca Norwegian, unul dintre concurentii Ryanair le-ar fi "furat" anul acesta 140 de piloţi. Norwegian Air Shuttle este o linie aeriană low-cost, a doua ca mărime din Scandinavia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici