S-a dat startul la promoţii din prima zi a anului. Cumpărătorii nu se mai lasă convinşi prea uşor

"În 2010, spre deosebire de anii anterior, nu mi-am cumpărat cadouri de Crăciun şi mi-am păstrat banii pentru perioada de reduceri", spune Paula Rogojanu, care a ieşit la cumpărături într-un mall din centrul capitalei.

15 afișări
Imaginea articolului S-a dat startul la promoţii din prima zi a anului. Cumpărătorii nu se mai lasă convinşi prea uşor

S-a dat startul la promoţii din prima zi a anului. Cumpărătorii nu se mai lasă convinşi prea uşor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Numărul românilor care şi-au mai păstrat ceva economii pentru a prinde promoţiile din ianuarie nu este foarte mare, luând în calcul numărul de vizitatori din timpul săptămânii prezenţi în centrele comerciale din Bucureşti. Mai mult, nici reducerile afişate de magazine nu-i mulţumesc pe consumatori.

"Reducerile nu sunt însă semnificative şi nu sunt aplicate pentru multe produse. Eu am văzut o pereche de pantaloni care mi-au plăcut şi nu au reducere", mai spune Paula.

Chiar şi aşa, preţurile cu până la 50%, uneori chiar 70% mai mici nu sunt suficiente pentru a-i face pe români să se înghesuie în magazine.

Citeşte mai multe despre promoţiile din ianuarie pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici