Salariile conducerii ASF pentru acest an s-ar putea reduce cu 50% faţă de 2013

Salariile membrilor Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiarã ar putea fi reduse cu 50% în acest an, comparativ cu nivelul anului 2013, în acest sens urmând să fie înaintată o propunere comisiei de specialitate din Parlament, a declarat preşedintele instituţiei, Dan Radu Ruşanu.

429 afișări
Imaginea articolului Salariile conducerii ASF pentru acest an s-ar putea reduce cu 50% faţă de 2013

Preşedintele ASF, Dan Radu Ruşanu (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Anul trecut, salariile membrilor Consiliului ASF se situau la jumătatea nivelului salariilor foştilor membri ai Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor. Dacă se va aproba, salariile conducerii ASF se vor situa la 7.000 de euro, de la 14.000 de euro în 2013 şi de la peste 30.000 de euro în cazul fostei conduceri CSA. Ulterior, reducerea salariilor se va aplica şi celorlalţi angajaţi ai instituţiei", a spus Ruşanu, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat bugetul de venituri şi ceheltuieli al ASF pentru acest an nu prevede acordarea de stimulente şi a primei de vacanţă salariaţilor instituţiei.

"În 2013 au fost acordate stimulente şi prime de vacanţă", a spus Ruşanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici