Salariul şefului Motorola Mobility a crescut de aproape patru ori anul trecut, la 47 milioane dolari

Directorul general al companiei Motorola Mobility, Sanjay Jha, a primit un pachet salarial de 47 de milioane de dolari pentru anul trecut, de aproape patru ori mai mult faţă de anul anterior.

120 afișări
Imaginea articolului Salariul şefului Motorola Mobility a crescut de aproape patru ori anul trecut, la 47 milioane dolari

Salariul şefului Motorola Mobility a crescut de aproape patru ori anul trecut, la 47 milioane dolari (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Producătorul de telefoane mobile, care va fi cumpărat de Google pentru 12,5 miliarde de dolari, a explicat, într-un document transmis bursei din SUA, că valoarea pachetului salarial se datorează succesului înregistrat de directorul general în divizarea Motorola în două companii, Motorola Mobility şi Motorola Solutions.

Pachetul salarial al lui Jha, care include şi opţiuni pentru achiziţia de acţiuni, a fost majorat de la 13 milioane de dolari în 2010.

Compania se aşteaptă în continuare ca preluarea Motorola Mobility de către Google să se încheie în prima jumătate a acestui an, chiar dacă autorităţile din China au extins perioada de analiză, după ce înţelegerea a fost avizată în SUA şi Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici