Salvarea afacerilor, sub forma dozelor anti COVID-19. Mulţi antreprenori aşteaptă cu nerăbdare vaccinul

  • Prioritate la vaccin au angajaţii din domeniul sănătăţii şi cei din grupa de risc
  • Antreprenorii aşteaptă vaccinul ca să-şi salveze afacerile
  • Patronii vor să-şi convingă angajaţii să se vaccineze
679 afișări
Imaginea articolului Salvarea afacerilor, sub forma dozelor anti COVID-19. Mulţi antreprenori aşteaptă cu nerăbdare vaccinul

FOTO: Profimedia

Deocamdată, se vaccinează doar cadrele medicale şi angajaţii din domeniul sănătăţii, dar urmează cei din categoria de risc.

Până ce vaccinul va ajunge la întreaga populaţie, patronii trag cu dinţii de afaceri. Fie pentru salvarea businessului, fie pentru a-şi proteja familia, vor să se vaccineze cât mai repede posibil.

Iulian Creţulescu este patronul lanţului de magazine Hermax, cu trei locaţii. Crede ca vaccinul i-ar putea salva business-ul.

„Cu siguranţă m-aş vaccina, m-aş vaccina în primul rând pentru a avea grija de familia mea. Anul ăsta am avut o pierdere de 30%. O parte dintre distribuitori au închis, au dat faliment, s-au apucat de altceva, ne-au trimis marfa înapoi”, spune Iulian Creţulescu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici