Samsung se pregăteşte să producă 10 milioane de smartphone-uri Galaxy S8

Samsung Electronics ar fi stabilit ca producţia iniţială de smartphone-uri Galaxy S8 să fie de 10 milioane, potrivit publicaţiei Electronic Times din Coreea de Sud, citată de Reuters.

2290 afișări
Imaginea articolului Samsung se pregăteşte să producă 10 milioane de smartphone-uri Galaxy S8

Samsung se pregăteşte să producă 10 milioane de smartphone-uri Galaxy S8 (Imagine: AFP / Mediafax Arhiva Foto)

Producătorul sud-coreean Samsung pe bazează pe noul model S8 pentru a regenera vânzările după pierderile suferite în urma incidentelor Galaxy Note 7, din 2016.

Firma nu a dezvăluit încă motivul care a determinat o serie de telefoane Note 7 să ia foc.

Potrivit ziarului citat, Samsung ar urma să înceapă producţia în martie, intenţionând să pună telefoanele în vânzare din aprilie. Modelul Galaxy S7 a fost lansat în martie 2016.

Mai mult, Samsung lansează trei noi modele de smartphone-uri din gama de mijloc A, rezistente la apă, primele telefoane anunţate oficial după lansarea Galaxy Note 7, a cărui producţie a fost oprită în urma incidentelor raportate, potrivit CNN.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici