Sandero, mai scump în România decât în Germania

Automobilele Sandero sunt mai scumpe în România decât în ţări cu un PIB per capita de patru ori mai mare şi salarii de şapte ori mai mari, cum sunt Spania, Italia sau Germania. Astfel în România Sandero costă 7.250 de euro, în timp ce în Italia costă 6.950 de euro, iar în Spania şi Germania porneşte de la 6.990 de euro.

256 afișări
Imaginea articolului Sandero, mai scump în România decât în Germania

Sandero, mai scump în România decât în Germania (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Comparaţia este făcută la autoturisme având acelaşi nivel de echipare şi cu toate taxele incluse, scrie Ziarul Financiar.

"Politica de preţuri a oricărui constructor de automobile este determinată de mai mulţi factori precum poziţionarea dorită pe piaţă, condiţiile fiscale din ţara respectivă, dar şi structura gamei şi nivelul de echipare. Spre exemplu, gama Sandero nu este aceeaşi în Brazilia, Rusia, Africa de Sud sau Bulgaria", au declarat reprezentanţii Dacia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici