Video Sandero Stepway, lansat în România

Dacia a lansat, miercuri, în România, o nouă versiune a modelului de clasă mică (segmentul B) Sandero, denumită Sandero Stepway, care are un preţ de 9.200 de euro cu TVA inclus pentru motorizarea pe benzină de 1,6 litri cu 90 Cai Putere (CP).

Urmărește
398 afișări

Comenzile vor fi preluate începând cu data de 23 iunie.

Sandero Stepway mai poate fi comandat şi cu un propulsor diesel de 1,5 litri de 70 CP, motorizare care are un preţ de 10.400 euro cu TVA inclus.

Noua versiune a Sandero se diferenţiază de Sandero prin câteva elemente de design şi prin suspensia înălţată cu doi centimetri.

Maşina va putea fi achiziţionată şi prin programul "Rabla", potrivit oficialilor Dacia.

România este prima ţară în care este lansată noua variantă a Sandero, urmând ca treptat maşina să fie disponibilă în toate statele din Europa spre care Dacia exportă.

Pentru a produce Sandero Stepway, Dacia-Renault a investit 2,5 milioane de euro în uzina de la Mioveni.

Dacia nu a comunicat nivelul producţiei pe care l-a fixat pentru Sandero Stepway şi nici ponderea acestei versiuni în totalul vânzărilor.

În echiparea standard Dacia Sandero Stepway are, printre altele, ABS cu EBD (repartizarea electronică a forţei de frânare) şi AFU (asistenţă la frânarea de urgenţă), două airbag-uri şi vopsea metalizată.

Dotările opţionale ale versiunii Stepway sunt volan îmbrăcat în piele, radio CD cu mp3 şi aer condiţionat.

Volumul portbagajului este de 320 de litri, respectiv de 1.200 de litri cu bancheta din spate rabatată.

Maşina, prezentată în luna mai la Salonul Auto de la Barcelona, are o garanţie de trei ani sau 100.000 de kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici