Scaunele din avioane prind „aripi”: Ideea care ar putea schimba radical modul în care călătorim la înălţime. FOTO

Companiile au prezentat, în cadrul summitului Aircraft Cabin Innovation 2019 din Londra, proiecte ce vizează inovaţii la nivel înalt pentru scaunele din aeronave, transmite CNN.

1467 afișări
Imaginea articolului Scaunele din avioane prind „aripi”: Ideea care ar putea schimba radical modul în care călătorim la înălţime. FOTO

Nou design, cu "aripi", pentru scaunele din avioane

Noul design propus de companie foloseşte "aripi căptuşite" care se pliază manual pe ambele părţi ale spătarului scaunului, atât în interior cât şi în exterior, permiţând atât confidenţialitatea spaţiului privat, cât şi un loc confortabil pentru odihnă. Totodată, pasagerul poate utiliza una sau ambele aripi, în funcţie de prefereinţe, iar compania spune că acestea sunt robuste şi rezistente.

Sursa FOTO: CNN

Prototipul scaunului care a fost prezentat la lansare avea un design din fribră de carbon, dar proiectantul spune că aceste airpi pot fi montate pe scaunde indiferent de materialul lor.

Sursa FOTO: CNN

Totodată. în confirmitate cu tendinţele de zbor cât mai personalizate din prezent, bazate pe date, compania New Territory doreşte să adauge, pentru noul design propus, şi tehnologia de recunoaştere facială. De exemplu, atunci când scaunul a identificat faptul că pasagerul a adormit, va opri automat filmul care rulează pe display.

"Interspace" a fost conceput de Luke Miles, fondator şi director de creaţie al New Territory, care a lucrat ani de zile ca şef de proiectare la Virgin Atlantic, astfel încât cunoaşte interiorul aeronavelor.

Designerul a precizat că, în prezent, proiectele inovatoare în ceea ce priveşte aeronavele se concetrează, de obicei, pe business şi pe experienţă de primă-clasă, astfel încât el a vrut să vină cu o modalitate de a face scaunele mult mai comode.

"Suntem foarte dornici să încercăm în această afacere - sună oarecum clişeic -, dar încercăm să aducem o oarecare inovaţie faţă de majoritatea actorilor din business", a spus Miles.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
avioane,
scaune,
design

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici