Se deschide hotelul aflat la cea mai mare înălţime. Cât costă o noapte la 400 de metri înălţime

Deşi economia nu şi-a revenit în totalitate, anul acesta urmează să se deschidă noi hoteluri extravagante, scrie The New York Times.

987 afișări
Imaginea articolului Se deschide hotelul aflat la cea mai mare înălţime. Cât costă o noapte la 400 de metri înălţime

Se deschide hotelul aflat la cea mai mare înălţime. Cât costă o noapte la 400 de metri înălţime (Imagine: www.zf.ro)

Anul acesta, cel mai mare zgârie-nori din Hong Kong va deveni locaţia unui hotel, în India se va dezvolta un complex de recreere format din corturi în formă cubică, iar în New York se va deschide un hotel în stil mexican. În ce priveşte preţurile camerelor, o noapte la unul din cele mai noi hoteluri din lume va costa între 200 şi 1.000 de dolari.

Spre exemplu, la hotelul Ritz Carlton din Hong Kong, care se va deschide în luna martie, o cameră va costa aproximativ 787 de dolari pe noapte, în timp ce o cameră dublă la The Great Getaway din Marrakech, Maroc va costa aproape 185 de dolari.

CIteşte mai multe despre cele mai noi hoteluri extravagante pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici