Se deschide prima ediţie internaţională a Târgului Imobiliar Naţional - tIMOn

Târgul Imobiliar Naţional - tIMOn - se va desfăşura în perioada 25-28 mai 2017, la Arena Naţională (intrarea VIP dinspre strada Maior Coravu), între orele 10.00 şi 20.00, se arată într-un comunicat transmis miercuri de organizatori.

1310 afișări
Imaginea articolului Se deschide prima ediţie internaţională a Târgului Imobiliar Naţional - tIMOn

Se deschide prima ediţie internaţională a Târgului Imobiliar Naţional - tIMOn

„Apă plată pe viaţă, excursii de 5 stele la Malta, TVA cadou – acestea sunt câteva dintre ofertele care îi aşteaptă pe vizitatorii tIMOn, unde sunt listate 300 de ansambluri rezidenţiale cu peste 30.000 de unităţi locative. Exclusivă la tIMOn este participarea MD Properties Dubai, cea mai mare agenţie imobiliară din Qatar. Oferta internă este completată de câteva mii de proprietăţi în UK, Scoţia, Bulgaria, Spania şi Arabia Saudită”, arată organizatorii.

Preţurile unităţilor afişate la tIMOn oscilează între 19.000 şi 3.000.000 de euro. Cei mai mari dezvoltatori prezenţi sunt GVI Town by Gindi, Nusco, GranVia, Zaccaria, Prohill, Hercesa, precum şi agenţiile cu cele mai mari portofolii - Coldwell Banker şi Imoteca Residential Experts.

Organizatorii precizează că la ediţia din acest an se înregistrează „cel mai mare număr de locuinţe noi înregistrat de un târg imobiliar vreodată în România”.

„A XXXII-a ediţie tIMOn are o tentă de internaţionalizare. Suntem bucuroşi că am reuşit să reunim atât cei mai mari dezvoltatori din România, cât şi dezvoltatori internaţionali. Piaţa românească a atras tot mai mulţi investitori, dar de acum înainte considerăm că şi românii vor fi interesaţi de investiţii în afara ţării, aşadar ofertele internaţionale sunt binevenite”, a declarat Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn.

Printre cele mai spectaculoase promoţii desfăşurate în perioada târgului se numără o excursie de 5 stele oferită de Valetta Residence în oraşul Valetta, capitala Maltei. Vizitatorii care îşi rezervă un apartament în ansamblu se înscriu automat în tombolă pentru un sejur de 7 zile pentru două persoane. Pentru iubitorii de linişte, Flamingo Park Corbeanca le oferă o piscină cadou celor care se mută împreună cu 4 prieteni. Mai mulţi expozanţi din târg au decis să ofere drept discount pentru perioada târgului valoarea cotei aferente de TVA, ofertele acestora rezultând într-un discount între 5% şi 19%. Oferta se regăseşte la Flamingo Park Corbeanca şi North One by Heritage Estates. De asemenea, la casele din Shine Residence Corbeanca primii cumpărători ai acestui ansamblu proaspăt lansat la târg vor avea 15.000 de euro reducere, cu 7% la GVI Town dacă aleg parter sau ultimul etaj. Locurile de parcare şi/sau boxele incluse în preţ sunt oferte valabile pentru 20% dintre expozanţii târgului, iar cumpărătorii Joya Residence primesc cadou vouchere de 2.000 de euro de la Mobexpert.

Agenţia MDProperties Dubai, cea mai mare agenţie din Qatar, va prezenţa un ansamblu rezidenţial de 92 de vile, fiecare cu o suprafaţă de 850 mp, 5 dormitoare şi 5 băi, grădină privată, lift şi piscină. Ansamblul se construieşte în cartierul Al Waab, aproape de Ramada Plaza, şi fiecare dintre case va depăşi preţul de 3 milioane de euro. MD Properties vine la tIMOn cu un portofoliu impresionant, incluzând locuinţe atât în Arabia Saudită cât şi în Europa, în special Anglia. MD Properties este cea mai mare agenţie imobiliară din Qatar, fondată în 2010 şi specializată atât în brokeraj, cât şi în property&asset management, consultanţă şi servicii conexe.

La rândul său, Imoteca The Residential Experts a creat un serviciu complex, dedicat exclusiv expaţilor. MD Properties oferă, de asemenea, servicii de relocare, în cazul în care există vizitatori ai târgului care vor să se mute în Dubai.

„România este o ţară fascinantă, surprinzătoare, plină de contraste şi de frumuseţi ascunse. Uneori poate fi derutant şi frustrant, în special dacă e vorba de celebra birocraţie. Sunt oferte multiple de locuinţe, de şcoli şi de locuri de relaxare, dar e greu pentru cineva din altă ţară să aleagă. Ştiu prea bine, chiar eu am fost în situaţia aceasta. De aceea, Imoteca vine la această prima ediţie internaţională timon cu serviciul Well Come Expats: un serviciu complet şi complex, care oferă expaţilor asistentă completă şi personalizată atât pentru alegerea locuinţei, cât şi pentru şcoli, grădiniţe, bone şi menajere, locuri de petrecere a timpului liber sau cabinete medicale. În plus, consultanţii Imoteca sunt alături de expaţi explicând obiceiuri, practici locale,istorie şi cultură românească şi punându-le la dispoziţie chiar şi un helpline permanent”, a declarat Rafaela Nebreda, reprezentatul Imoteca.

În premieră la un târg imobiliar, organizatorii au reusit să facă o ofertă comună tuturor vizitatorilor târgului: cei care îşi achiziţionează o locuinţă în perioada târgului primesc de la fiecare dezvoltator în parte cel mai performant filtru de apă al companiei Aquaphor, de montat în locuinţa aleasă. Costurile achiziţiei de apă plată îmbuteliată, care în 35 de ani ajung la 20.000 de euro, sunt echivalente cu preţul unei garsoniere într-un cartier periferic.

În fine, organizaţia EFdeN susţine cursuri gratuite de sustenabilitate: cum să-ţi alegi o casă cu costuri zero la întreţinere. Voluntarii din cadrul programului EFdeN vor fi prezenţi exclusiv la tIMOn, unde vor susţine două cursuri pe zi – unul de la ora 12.00 şi altul de la ora 17.00, la care pot participa gratuit toţi vizitatorii târgului. Oamenii vor învăţa la ce trebuie să fie atenţi şi ce întrebări trebuie să pună astfel încât locuinţa pe care o cumpără să aibă costuri de întreţinere zero sau cât mai aproape de zero. EFdeN este o echipă interdisciplinară cu peste 70 de tineri, studenţi la arhitectură, inginerie, comunicare sau management. În prezent, locuinţa EFdeN este Primul Centru de Cercetare a Condiţiilor de Confort din România şi poate fi vizitată la Bucureşti.

Pretul unui bilet de intrare la Târgului Imobiliar Naţional – tIMOn – este de 10 lei, dar vizitatorii pot downloada invitaţii gratuite de pe site-ul www.timon.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici