Se redeschid agenţiile CEZ din România

  • Compania CEZ anunţă că la începutul anului viitor va redeschide agenţiile din România.
  • Decizia a fost luată „pentru a susţine trecerea rapidă şi facilă în eligibilitate a tuturor clienţilor care îşi doresc să acceseze ofertele CEZ Vânzare din piaţa concurenţială”. În paralel, pot fi folosite şi canalele de comunicare online.
836 afișări
Imaginea articolului Se redeschid agenţiile CEZ din România

Se redeschid agenţiile CEZ

Compania CEZ anunţă că din luna ianuarie va redeschide Centrele de Relaţii cu Clienţii din judeţele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea, precum şi birourile din Timişoara, Iaşi şi Reşiţa. Prin intermediul unui comunicat de presă, furnizorul CEZ Vânzare informează că, începând cu 4 ianuarie, se reia relaţia offline cu publicul.

Decizia a fost luată „pentru a susţine trecerea rapidă şi facilă în eligibilitate a tuturor clienţilor care îşi doresc să acceseze ofertele CEZ Vânzare din piaţa concurenţială”. În paralel, pot fi folosite şi canalele de comunicare online.

În centre vor fi respectate toate regulile anti-Covid. Accesul clienţilor va fi permis doar cu mască de protecţie, în interior va intra doar o singură persoană, clienţilor li se va măsura temperatura şi vor fi montate covoare cu dezinfectant şi recipiente cu substanţe pentru dezinfectarea mâinilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cez,
companie,
birouri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici