Se taie joburi la Continental. Mii de angajaţi la nivel mondial vor fi afectaţi de noua organizare

  • Gigantul auto taie 30 de mii de joburi la nivel global
  • Compania vrea să economisească 1 miliard de euro
  • În România, Continental are 20 de mii de angajaţi
1052 afișări
Imaginea articolului Se taie joburi la Continental. Mii de angajaţi la nivel mondial vor fi afectaţi de noua organizare

Sursa foto: profimedia

Producătorul de componente auto Continental anunţă un plan de restructurare a 30 de mii de joburi la nivel global, potrivit Bloomberg. În România, Continental are 20 de mii de angajaţi şi este cel mai mare angajator din industria auto locală, iar compania a continuat să facă recrutări în ultimii ani.

La nivel global, Continental are 360 de mii de angajaţi. Prin restructurări, nemţii vor să-şi reducă costurile cu 1 miliard de euro pe an, în contextul în care criza coronavirusului afectează drastic industria auto, spune Bloomberg. Anul trecut, oficialii companiei spuneau că trebuie să facă economii ca să-şi reorienteze afacerea pe zona de producţie de componente pentru maşini electrice.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici