Şefii aeroporturilor vor discuta cu ministrul Ramona Mănescu la conferinţa "Mediafax Talks about Aviation"

Şefi ai aeroporturilor din Bucureşti şi din ţară şi cei implicaţi în servicii aeroportuare vor participa, marţi, împreună cu ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, la conferinţa "Mediafax Talks about Aviation", cel mai important eveniment dedicat comunităţii aviatice.

223 afișări
Imaginea articolului Şefii aeroporturilor vor discuta cu ministrul Ramona Mănescu la conferinţa "Mediafax Talks about Aviation"

Şefii aeroporturilor vor discuta cu ministrul Ramona Mănescu la conferinţa "Mediafax Talks about Aviation"

Conferinţa "Mediafax Talks about Aviation" se va desfăşura la Hotel Radisson Blu, sala Atlas, începând cu ora 9.30, la eveniment confirmând participarea preşedintele Asociaţiei Aeroporturilor din România, David CICEO, director general al Aeroportului din Cluj, Iulian Daniel IDOLU, directorul general al Aeroportului din Timişoara, alături de preşedintele CA al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti Radu MERICA, care este şi preşedintele Aircraft Owner and Pilot Association of Romania şi de alţi reprezentanţi ai companiilor care oferă servicii aeroportuare.

La conferinţă vor fi mai fi prezenţi următorii lectori: George RORATU – Director General, Aeroclubul României; Armand PETRESCU – Director General, Autoritatea Aeronautică Civilă Română; Constantin DINISCHIOTU – Managing Director, ROMAERO; Dorin IVAŞCU – Preşedinte, Asociaţia Română a Operatorilor Privaţi din Aviaţie (AROPA), Anca APAHIDEAN – Area Manager Eastern Europe, IATA România, precum şi reprezentanţi ai companiilor TAROM, Blue Air.

De asemenea, "Mediafax Talks about Aviation" reuneşte şi proprietari de aeronave/aparate de zbor, companii de taxi aerian, operatori charter, precum şi piloţi.

Conferinţa va fi moderată de Lucian MÎNDRUŢĂ – Creative Marketing Manager, Mediafax Group.

"Mediafax Talks about Aviation" este un eveniment premium şi reprezintă întâlnirea anuală a comunităţii aviatice din România, a industriilor conexe şi a iubitorilor de aviaţie. Aducem în acelaşi loc cei mai importanţi lideri ai industriei, oficialităţi guvernamentale, producători şi operatori aerieni, reprezentanţi ai consiliilor judeţene, departamentele corporate care se ocupă de achiziţionarea biletelor de avion pentru angajaţi, furnizori de servicii de aviaţie generală, şcoli de zbor, aerocluburi, companii de asigurări, investitori, bancheri, consultanţi, furnizori de echipamente şi articole cu tematică de aviaţie şi reprezentanţi ai presei. Prin intermediul acestei conferinţe ne dorim să mijlocim relaţiile dintre aceştia pentru a identifica şi a propune soluţii necesare provocărilor continue, schimbării legislaţiei şi pentru a satisface nevoile pasagerilor.

Conferinţa este organizată de Agenţia de presă MEDIAFAX, în parteneriat cu Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, Aircraft Owner and Pilot Association şi Autoritatea Aeronautică Civilă Română.

La conferinţă se va dezbate nevoia unei strategii pentru industria aviatică din România şi măsurile pe care Ministerul Transporturilor le are în vedere privind acest sector, dar şi contribuţia şi efectul catalizator pe care îl au aeroporturile asupra dezvoltării regionale şi asupra creşterii economice. Ce investiţii sunt avute în vedere de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti pentru anul în curs şi pentru anii următori, ce investiţii se pregătesc pentru aeroporturile din ţară, cum sunt implicaţi operatorii aerieni în creşterea economică şi strategiile lor pentru viitor, care sunt procedurile de selectare a furnizorilor şi cum sunt fidelizaţi clienţii, sunt întrebări la care vor răspunde lectorii în timpul reuniunii.

De asemenea, vom discuta despre nevoia de a avea un operator naţional eficient şi puternic.

Business-ul din industria aviatică va fi abordat prin teme precum eficientizarea costurilor şi a managementului în aviaţie, modalităţi de creştere a traficului pe aeroporturile din România şi soluţii pentru mărirea numărului de pasageri.

Conferinţa îşi propune să dezbată concepte pentru dezvoltarea inovativă a aeroporturilor: master plan, design, terminale, porţi, coroborat cu propuneri pentru creşterii veniturilor prin dezvoltarea comercială din incinta aeroporturilor şi din împrejurimile acestora.

De asemenea, în cadrul conferinţei "Mediafax Talks about Aviation" vom discuta despre piese, aerostructuri, subansamble şi echipamente pentru aviaţie, despre oportunităţile de business şi rutele care ar trebui operate astfel încât să fie obţinute cele mai bune rezultate, oportunităţile de finanţare a businessului prin cumpărarea aeronavelor, a noilor tehnologii şi a altor echipamente, dar şi despre modalităţi de asigurare pentru industria aviatică.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului "Mediafax Talks about Aviation" şi înscrierile pentru participare le puteţi găsi pe website-ul:
http://www.mediafaxtalks.ro/aviation/prezentare-eveniment-35-1674

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici