Şeful Comisiei de Buget-Finanţe despre războiul pe OUG 50: ARB vrea garanţii că DAE nu va coborî la creditele în derulare!

"Asociaţia Română a Băncilor (ARB, n.red) vrea garanţii că Dobânda Anuală Efectivă (DAE, n.red.) nu va coborî la contractele de credit aflate în derulare. Clienţii, bineînţeles, că vor ca dobânda să le scadă. Asta va fi bătălia cea mai mare, problema cea mai fierbinte de lamurit la dezbaterile de săptămâna viitoare pe ordonanţa 50", a declarat într-un interviu acordat incont.ro Viorel Stefan, preşedintele Comisiei de Buget, Finanţe şi Bănci din Camera Deputaţilor.

12 afișări
Imaginea articolului Şeful Comisiei de Buget-Finanţe despre războiul pe OUG 50: ARB vrea garanţii că DAE nu va coborî la creditele în derulare!

Şeful Comisiei de Buget-Finanţe despre războiul pe OUG 50: ARB vrea garanţii că DAE nu va coborî la creditele în derulare! (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Problema este ca dacă DAE rămâne la nivelul actual, atunci acum este bine că marjele sunt mari şi EURIBOR este la minime istorice, dar când va creşte EURIBOR va fi foarte greu pentru clienţi. Este cea mai mare problema pe care noi trebuie să o lămurim la comisie", continuă deputatul PSD.

Citeşte mai multe despre războiul pe OUG 50 pe ww.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici