Şeful FACEBOOK Europa demisionează. Joanna Shields va ajuta la crearea unui centru Silicon Valley în Londra

Şeful operaţiunilor din Europa ale reţelei de socializare FACEBOOK, Joanna Shields, pleacă din companie pentru a se alătura unui proiect susţinut de guvernul britanic şi care are ca scop crearea în Londra a unui centru care să concureze cu Silicon Valley din SUA.

651 afișări
Imaginea articolului Şeful FACEBOOK Europa demisionează. Joanna Shields va ajuta la crearea unui centru Silicon Valley în Londra

Şeful Facebook Europa demisionează pentru a ajuta la crearea unui centru Silicon Valley în Londra

Tech City Investment Organisation (TCIO) a fost înfiinţată în aprilie 2011 pentru a atrage investiţii într-o zonă din estul Londrei şi pentru a susţine extinderea companiilor aflate la început, potrivit New York Times.

Proiectul a atras parteneri precum Cisco, Google şi Intel.

"Succesul Tech City arată ce se poate întâmpla când susţinem unele din cle mai inovative companii să crească", a declarat premierul britanic, David Cameron.

Shields, care se va alătura TCIO în ianuarie, a afirmat că va conduce eforturi cu scopul de a transforma Londra în cel mai important centru tehnologic din lume.

Plecarea şefului pentru Europa va reprezenta o lovitură pentru FACEBOOK, în contextul încercărilor companiei de a linişti acţionarii după dezamăgirea cauzată de listarea din mai.

Temerile legate de încetinirea ritmului de creştere a veniturilor au condus la înjumătăţirea preţului acţiunilor Facebook, la 19 dolari, de la 38 de dolari la listare.

Facebook a deschis recent un centru de inginerie la Londra, primul din afara SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici