Siemens consideră criza globală o oportunitate de consolidare şi achiziţii

Criza financiară şi economică globală reprezintă o oportunitate pentru Siemens de a-şi consolida poziţia şi a realiza achiziţii, a declarat, joi, directorul general al corporaţiei, Peter Loescher, menţionând că grupul german deţine rezerve financiare de şapte miliarde euro.

23 afișări
Imaginea articolului Siemens consideră criza globală o oportunitate de consolidare şi achiziţii

Siemens consideră criza globală o oportunitate de consolidare şi achiziţii

Siemens va face achiziţii în trei segmente de bază, respectiv industrie, energie şi sănătate, potrivit oficialului.

Loescher nu a dat vreo indicaţie cu privire la evoluţia condiţiilor de afaceri de la finele anului fiscal, din 30 septembrie, şi nu a revizuit proiecţia grupului pe 2009.

"Fără îndoială, criza este o oportunitate pentru noi. Vom profita de oportunităţile pe care ni le oferă criza", a arătat el.

Directorul general al Siemens consideră că grupul este pregătit pentru înrăutăţirea condiţiilor economice şi are o poziţie financiară solidă, deşi s-a declarat surprins de "viteza şi amploarea" recesiunii.

Grupul german este prezent pe piaţa românească de echipamente electrice şi automatizări prin divizia Siemens România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici