Silviu Hotăran pleacă de la conducerea Microsoft România

Microsoft România a anunțat că responsabilitatea lui Silviu Hotăran ca director general al Microsoft România se va încheia la 31 august, iar procesul de selecție a înlocuitorului acestuia este în curs și include atât candidați interni, cât și din afara companiei.

131 afișări
Imaginea articolului Silviu Hotăran pleacă de la conducerea Microsoft România

Silviu Hotăran pleacă de la conducerea Microsoft România (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, Silviu Hotăran îşi încheie cariera de 12 ani în cadrul Microsoft, dedicată managementului afacerilor și leadership-ului inspirațional.

"Am anunțat încă din iunie anul trecut că mă întorc în România pentru a pune temelia noii echipe de leaderi care va conduce afacerile Microsoft, o organizație care s-a dublat ca număr de oameni odată cu deschiderea centrului global de suport tehnic. Această etapă de tranziție s-a încheiat. Îmi doresc foarte mult să reușesc să continui să fac ceea ce îmi place foarte mult: să lucrez cu oameni. Am descoperit această pasiune în Microsoft. Și tot aici mi-am dezvoltat-o", a declarat Hotăran.

El a precizat că deschide propria companie de consultanță.

Silviu Hotăran și-a început cariera la Microsoft ca director general al filialei din România de la deschiderea din anul 1996. În anul 2004, a fost numit în funcţia de director general al Microsoft pentru Europa de Sud-Est și a fost responsabil pentru dezvoltarea afacerilor companiei în zece țări din această regiune. În iunie 2007, a revenit ca director general în România.

Înainte de a lucra la Microsoft, Hotăran a fost cercetător la Insitututul pentru Tehnică de Calcul din București și general manager al Ciel România, companie care oferă software pentru servicii financiare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici