Singura femeie din top-managementul France Telecom-Orange pe tehnologie, director la Orange România

Directorul de reţea al Orange România, Mădălina Suceveanu, l-a înlocuit în funcţia de director tehnic pe Thierry Souche, fiind singura femeie din grupul France Telecom - Orange cu funcţie de top management în departamentul de tehnologie, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

216 afișări
Imaginea articolului Singura femeie din top-managementul France Telecom-Orange pe tehnologie, director la Orange România

Singura femeie din top-managementul France Telecom-Orange pe tehnologie, director la Orange România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mădălina Suceveanu este noul director tehnic după încheierea mandatului lui Thierry Souche în România şi revenirea acestuia în Franţa. Astfel, Mădălina este singura femeie din cadrul grupului France Telecom - Orange cu funcţie de top management în departamentul de Tehnologie, o poziţie-cheie pentru un operator telecom", se arată într-un comunicat al Orange România.

Suceveanu s-a alăturat companiei în 1997 ca expert planificare reţea. De-a lungul timpului, ea a fost responsabilă de proiecte importante, precum introducerea noilor tehnologii în reţeaua Orange sau introducerea şi dezvoltarea primelor servicii de date fixe în Orange, dar şi formarea de tineri ingineri.

"De asemenea, reţeaua WiMax şi prima reţea EDGE în România şi în Europa sunt proiecte de referinţă pentru Suceveanu", se precizează în comunicat.

Ea a absolvit Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti.

Orange România a anunţat şi schimbarea directorului de resurse umane, poziţie ocupată de Ioana Marcu, care a înlocuit-o pe Roxana Predica la finele anului 2010.

Marcu are peste 10 ani de experienţă în management şi consultanţă. Colaborarea cu Orange România a început în 1997, când a făcut parte din departamentul de Customer Care. Din 1999 a trecut în echipa Corporate, unde a început ca şi Corporate&Major Accounts Manager şi a devenit Regional Corporate Sales Manager.

Din 2007 şi-a continuat activitatea la Accenture România.

În prezent, în structura Comitetului Executiv femeile reprezintă 31%, iar în ceea ce priveşte middle managementul această proporţie urcă până la 57%, mai arată compania din grupul France Telecom.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici