Aerul la control: Sistem de monitorizare a aerului pentru aglomeraţiile urbane din România

  • În România, va fi dezvoltat un sistem de monitorizare a aerului pentru aglomeraţiile urbane
  • Există deja 148 de staţii şi vor fi construite încă 60
  • Valoarea proiectului este de 3 milioane de euro
125 afișări
Imaginea articolului Aerul la control: Sistem de monitorizare a aerului pentru aglomeraţiile urbane din România

În curând, aerul din localitatea ta va fi monitorizat. Măsurile pentru protecţie a mediului devin din ce în ce mai serioase. România va avea un sistem naţional de prognoză a calităţii aerului pentru oraşele aglomerate. Încă 60 de staţii noi în reţeaua de monitorizare care ne vor costa 3 milioane de euro. O parte din bani vin din Programul Operaţional Infrastructură Mare, conform Forbes România. Din 148 de staţii care există deja la nivel naţional, 8 dintre acestea sunt în Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici