Sistemul de funcţionare cu carduri al Băncii Carpatica, întrerupt miercuri

Banca Comercială Carpatica (BCC) va întrerupe, miercuri, între orele 18:00-19:00, funcţionarea sistemului informatic care gestionează operaţiunile cu carduri, pentru implementarea de noii soluţii de comunicaţii.

18 afișări
Imaginea articolului Sistemul de funcţionare cu carduri al Băncii Carpatica, întrerupt miercuri

Sistemul de funcţionare cu carduri al Băncii Carpatica, întrerupt miercuri (Imagine: Doru Nica/Mediafax Foto)

Astfel, în acest interval orar, clienţii nu vor putea efectua tranzacţii cu cardurile emise de BCC, atât la bancomat, cât şi la comercianţi, se arată într-un comunicat al băncii.

Potrivit BCC, această măsură are drept scop îmbunătăţirea sistemului informatic, care va duce la creşterea calităţii serviciilor oferite de bancă.

Banca deţine o reţea de 172 de unităţi, formată din 54 de sucursale şi 118 agenţii, din care 22 în Bucureşti.

În primele nouă luni, BCC a obţinut un profit operaţional de 53,56 milioane de lei, de 3,5 ori mai mare decât cel obţinut în perioada similară a anului trecut, de 15 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici