Skoda nu va mai produce Octavia Tour; constructorul pregăteşte un model nou

Dealerii Skoda din România şi de la nivel mondial livrează ultimele unităţi Octavia Tour aflate pe stoc, modelul urmând să fie înlocuit cu unul nou, se arată într-un anunţ al Frank Group, firma de publicitate a importatorului Porsche România.

99 afișări
Imaginea articolului Skoda nu va mai produce Octavia Tour; constructorul pregăteşte un model nou

Skoda nu va mai produce Octavia Tour; constructorul pregăteşte un model nou

După 14 ani de la lansarea Octavia Tour, constructorul ceh a decis încetarea producţiei, urmând ca în curând să fie prezentat succesorul modelului.

În România, au fost vândute peste 40.000 unităţi Skoda Octavia Tour, fiind unul dintre cele mai bine primite modele din istoria brandului.

Skoda Octavia Tour este încă disponibilă la vânzare cu preţuri care pornesc de la 8.655 de euro cu TVA, în cazul achiziţiei prin intermediul programului de casare.

De la lansare, Skoda a produs 1,4 milioane de unităţi Octavia Tour.

Înmatriculările Skoda au scăzut în primele opt luni ale anului cu 19%, la 4.730 de unităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici