Sony-Ericsson şi Sony pregătesc smartphone-ul PlayStation Phone, cu Android, pentru sezonul de iarnă

Sony-Ericsson şi Sony vor lansa, cel mai probabil pentru sezonul cumpărăturilor de iarnă, un smartphone inspirat de popularul gadget PlayStation Portable, denumit PlayStation Phone, echipat cu sistem de operare Android (Google), procesor de 1GHz, 512 MB de RAM şi ecran cu diagonala de circa 4 inci.

20 afișări
Imaginea articolului Sony-Ericsson şi Sony pregătesc smartphone-ul PlayStation Phone, cu Android, pentru sezonul de iarnă

Sony-Ericsson şi Sony pregătesc smartphone-ul PlayStation Phone, cu Android, pentru sezonul de iarnă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Endgadget, cel mai popular blog de tehnologie, a prezentat miercuri fotografii cu prototipul PlayStation Phone, mult aşteptat de fanii jocurilor video.

Telefonul va avea ecran multi-touch de 3,7-4,1 inci, sub care se ascunde, în sistem slide, un controller pentru jocuri.

Sistemul de operare va fi cel mai probabil următoarea variantă a Android-ului dezvoltat de Google, iar Sony va pune la dispoziţia clienţilor un magazin online de aplicaţii şi jocuri destinate telefonului.

Gadget-ul va suporta card de memorie microSD.

Endgadget notează că perioada de lansare a PlayStation Phone ar trebui să fie trimestrul patru al acestui an, dar prima parte a lui 2011 pare un termen mai realist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici