Sony raportează venituri record de 22,7 miliarde de dolari, o creştere anuală cu 35%, ajutată de explozia vânzărilor consolelor PS5

158 afișări
Imaginea articolului Sony raportează venituri record de 22,7 miliarde de dolari, o creştere anuală cu 35%, ajutată de explozia vânzărilor consolelor PS5

PlayStation, Facebook

Sony a înregistrat venituri anuale record, ajutate de divizia sa de cipuri şi de vânzările consolei PlayStation 5, titrează CNBC.

Astfel, compania japoneză a avut venituri de 22,7 miliarde de dolari, comparativ cu 21,51 miliarde prefigurate. Această sumă reprezintă o creştere cu 35% de la an la an (YoY).

Sony a declarat că a vândut 19,1 milioane de console PlayStation 5 în anul financiar actual, depăşind propria estimare de 18 milioane. Vânzările au fost în creştere faţă de doar 11,5 milioane de unităţi vândute în anul fiscal anterior când Sony se confrunta cu probleme pe lanţurile de aprovizionare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici