Sora lui Carlos Ghosn a fost concediată de Nissan. Câi bani câştiga în fiecare an de la companie

Nissan a concediat-o pe sora lui Carlos Ghosn, fostul CEO şi preşedinte al companiei, arestat în prezent în Japonia, pentru „îmbogăţire nedreaptă”, conform unui document consultat de Reuters.

2445 afișări
Imaginea articolului Sora lui Carlos Ghosn a fost concediată de Nissan. Câi bani câştiga în fiecare an de la companie

Conform unor relatări anterioare, sora lui Ghosn a avut încheiat un contract de consultanţă cu Nissan, pentru care a fost plătită cu aproximativ 100.000 de dolari pe an.

Carlos Ghosn, fostul preşedinte al companiei Nissan Motor a fost acuzat de procurorii din Tokyo pentru nereguli financiare. Arestarea sa a iscat resentimente în alianţa Renault-Nissan şi a pus pe jar industria auto, unde Ghosn este renumit pentru activitatea sa la conducerea companiilor auto franceză şi japoneză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici