Starbucks investeşte 30 milioane de dolari în sucuri naturale

Cel mai mare lanţ internaţional de cafenele achiziţionează businessul Evolution Fresh pentru 30 milioane de dolari. Starbucks plănuieşte să deschidă un lanţ cu produse naturale.

399 afișări
Imaginea articolului Starbucks investeşte 30 milioane de dolari în sucuri naturale

Starbucks investeşte 30 milioane de dolari în sucuri naturale

Starbucks are sediul principal în Seattle, Washington, dar operează peste 17.000 de cafenele în 51 de ţări din întreaga lume. 11.000 dintre acestea se găsesc în Statele Unite, mai mult de 1.000 în Canada şi aproape 700 în Marea Britanie. Având în vedere succesul nebun pe care l-a cunoscut la nivel global cu reţelele de cafenele, Starbucks Corporation intenţionează acum să dea o nouă lovitură: să-şi facă un brand şi în domeniul sucurilor naturale.

Compania, care a revoluţionat modul în care americanii îşi savurează cafeaua, a preluat pentru suma de 30 milioane de dolari producătorul Evolution Fresh Inc., din dorinţa de extindere către nişa sucurilor naturale, relateaza Reuters.

Potrivit oficialilor Starbucks, compania plănuieşte să reinventeze segmentul super-premium al sucurilor naturale, o piaţă estimată la 1,6 miliarde de dolari. Prin achiziţia Evolution, o firmă cu sediul în San Bernardino, California, Starbucks are de gând să deschidă în 2012 un nou lanţ de magazine cu produse naturale - atât sucuri, cât şi mâncare sănătoasă.

Citeşte mai multe despre Starbucks pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici