Startup-ul românesc Tokinomo a obţinut o finanţare de 1,7 mil. dolari, pentru expansiune globală

Tokinomo, start-up care creează şi distribuie soluţii interactive pentru campanii de publicitate in-store, a obţinut o finanţare de 1,7 milioane dolari de la investitori membri TechAngels, Early Game Ventures si IPP.

1114 afișări
Imaginea articolului Startup-ul românesc Tokinomo a obţinut o finanţare de 1,7 mil. dolari, pentru expansiune globală

Startup-ul românesc Tokinomo a obţinut o finanţare de 1,7 mil. dolari, pentru expansiune globală

În prezent, Tokinomo creează şi distribuie o soluţie brevetată de “brand activation” care promovează produsele în magazin şi ajută la creşterea vânzărilor, fără reduceri de preţ. Roboţii Tokinomo sunt utilizaţi în campanii în peste 40 de ţări, aproximativ 80% din venituri fiind realizate în afara României, arată un comunicat. Mărcile de produse de larg consum utilizează display-ul robotizat pentru a interacţiona cu clienţii în magazine.

Investiţia în runda de tip pre-serie A de 1,7 milioane dolari a fost condusă de un grup de angel investors membri ai asociatiei TechAngels.ro, cu participarea fondului de investiţii Early Game Ventures si Instore Power Provider (IPP), partener Tokinomo, companie de retail marketing. Investiţia va fi utilizată pentru dezvoltarea produsului, dar şi pentru a face angajări la nivel internaţional.

În 2022, start-up-ul se concentrează pe dezvoltarea de produse noi pentru marketingul din magazine, dar şi pe extinderea eforturilor de vânzări. “Noile produse sunt inspirate din ceea ce am învăţat în ultimii 2 ani, si iau în calcul feedback-ul primit de la clienţi. Principalul obiectiv este să aducem pe piaţă produse care să ofere retailerilor şi brandurilor data esenţiale,” a menţionat Ionuţ Vlad, co-fondatorul şi CEO-ul Tokinomo.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici