Statul ar economisi 800 de milioane de euro dacă ar reduce cu 25% salariile angajaţilor din companiile sale

Statul ar economisi 800 de milioane de euro dacă ar tăia 25% din salariile angajaţilor din companiile şi regiile sale, care oricum în multe cazuri sunt cel puţin duble faţă de salariul mediu pe economie, informează Ziarul Financiar.

14 afișări
Imaginea articolului Statul ar economisi 800 de milioane de euro dacă ar reduce cu 25% salariile angajaţilor din companiile sale

Statul ar economisi 800 de milioane de euro dacă ar reduce cu 25% salariile angajaţilor din companiile sale (Imagine: Mediafax Foto)

De când au fost anunţate tăierile de salarii, dezbaterea s-a axat numai pe bugetari, fără a fi luaţi în calcul şi cei peste 243.000 de angajaţi din companiile statului şi regiile autonome.

Citeşte mai multe despre unde se duc miliardele statului pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici