Statul va taxa terenul nelucrat, din aprilie!

Valeriu Tabară, ministrul Agriculturii, spune că proiectul privind sancţionarea celor care nu-şi lucrează pământul sau îl lasă necurăţat ar putea intra în vigoare din aprilie. Potrivit oficialului, documentul este trimis spre avizare premierului Emil Boc şi de la 1 februarie va fi supus dezbaterii parlamentare. Astfel că, în circa două luni, ar putea intra în vigoare.

48 afișări
Imaginea articolului Statul va taxa terenul nelucrat, din aprilie!

Statul va taxa terenul nelucrat, din aprilie! (Imagine: Vlad Dumitrescu/Mediafax Foto)

Proiectul este gata de acum două luni şi în prezent este trimis spre avizare prim-ministrului Emil Boc", a declarat pentru incont.ro Valeriu Tabară, ministrul Agriculturii.

De la 1 februarie, acesta ar urma să fie trimis în dezbatere parlamentară, iar în circa două luni ar urma să intre în vigoare.

Citeşte mai multe despre proiectul privind sancţionarea celor care nu-şi lucrează pământul pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici