Steve Jobs: Acum am ficatul unui tânăr de 20 de ani

Steve Jobs, şeful Apple Inc., a declarat, în prima sa apariţie publică după aproape un an, că a fost supus unui transplant de ficat şi are în prezent "ficatul unui tânăr de 20 de ani", informează BBC News Online.

119 afișări
Imaginea articolului Steve Jobs: Acum am ficatul unui tânăr de 20 de ani

Steve Jobs: Acum am ficatul unui tânăr de 20 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Aşa după cum unii dintre voi poate ştiu, în urmă cu cinci luni am fost supus unui transplant de ficat. Aşa că acum am ficatul unei persoane care avea în jur de 20 de ani, care a murit într-un accident de maşină şi care a fost atât de generoasă încât a decis să îşi doneze organele", a spus Jobs, care şi-a făcut revenirea publică la o lansare de produs, în San Francisco. Cu această ocazie, el a cerut celor prezenţi să devină donatori de organe.

Aceasta a fost prima sa apariţie în public după aproape un an în care a stat în afara luminii reflectoarelor. La începutul lui 2009, el a fost supus unui transplant de ficat, la un spital din Tennessee.

La evenimentul din San Francisco, el a prezentat noul iPod Touch, cu capacitate de stocare de 64 GB, şi un iPod Nano dotat cu cameră video şi radio FM.

Potrivit lui Jobs, Apple a vândut circa 100 de milioane de iPod-uri Nano, ceea ce transformă playerul în cel mai vândut dispozitiv de gen din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici