Ştiri, analize şi ultimele tendinţe din resurse umane în secţiunea "Profesii" din ZFCorporate.ro

Ziarul Financiar lansează, luni, secţiunea "Profesii" din cadrul platformei online ZFCorporate.ro (www.zfcorporate.ro), unde cititorii pot găsi cele mai importante ştiri, analize şi tendinţe din domeniul resurselor umane, educaţie şi management.

365 afișări
Imaginea articolului Ştiri, analize şi ultimele tendinţe din resurse umane în secţiunea "Profesii" din ZFCorporate.ro

Ştiri, analize şi ultimele tendinţe din resurse umane în secţiunea "Profesii" din ZFCorporate.ro

Noua secţiune cuprinde şi update-uri permanente cu privire la schimbările intervenite la nivel de top management în cele mai importante companii din România. Dedicată profesioniştilor din resurse umane noua secţiune "Profesii" din www.zfcorporate.ro a fost gândită pentru a fi un instrument util în activitatea acestora. Aici cei interesaţi vor găsi informaţii referitoare la politicile salariale din marile companii, analizele trimestriale ale pieţei muncii, tendinţe de ultimă ora şi strategii de HR adecvate mediului economic.

Vor fi disponibile ultimele noutăţi despre piaţa locală a programelor de educaţie managerială (MBA, ACCA, CFA etc), profiluri ale absolvenţilor care conduc companii sau divizii în multinaţionale. În plus, constant vor fi publicate interviuri cu profesori şi specialisti internaţionali renumiţi în domeniu.

Ştirile din secţiunea "Profesii" vor acoperi şi firmele de consultanţă în management, de traning şi dezvoltare organizaţională, de recrutare şi leasing de personal. În plus secţiunea cuprinde o bază de date consistentă cu profilurile celor mai importanţi manageri din top şi middle management din companiile locale. Pe langă informaţiile despre oamenii care contează în business, cine sunt, ce fac, care este CV-ul lor, ce gândesc şi unde vor să ajungă, abonaţii la pachetul ZF Corporate mai beneficiază de suplimentele anuale "Who's who in business", "100 tineri manageri de top", "Top 100 cei mai admiraţi manageri" şi "100 cele mai puternice femei din business".

Secţiunea "Profesii" poate fi accesată doar de către abonaţii la pachetul ZFCorporate sau la sectiunea respectiva, din platforma de informaţie de businesss www.zfcorporate.ro

ZFCorporate.ro (www.zfcorporate.ro) este platforma completă de informaţie de business de subscripţie, singurul serviciu specializat dedicat companiilor din toate sectoarele de activitate creat special pentru persoanele din top şi middle top management, pentru antreprenori şi pentru toţi cei care doresc să fie informaţi în timp real despre tot ce se întâmplă în domeniul lor şi să dispună de analize şi puncte de vedere pertinente. Datele statistice sunt cotaţii de pe piaţa valutară, piaţa de capital, burse de mărfuri şi piaţa monetară. Pachetul ZFCorporate oferă acces full, în timp real, la peste 200 de materiale de business zilnice, analize, date statistice, infografice, ştiri despre oamenii de business, companiile pe care le conduc şi opiniile acestora.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici