Supuşii lui Putin rămân şi fără bere: Heineken îşi suspendă activitatea în Rusia

Heineken opreşte producţia, publicitatea şi vânzarea de bere în Rusia, scrie Bloomberg, citând o declaraţie a companiei olandeze de bere, care adaugă faptul că evalua opţiunile strategice pentru viitorul operaţiunilor sale din Rusia.

984 afișări
Imaginea articolului Supuşii lui Putin rămân şi fără bere: Heineken îşi suspendă activitatea în Rusia

Supuşii lui Putin rămân şi fără bere: Heineken îşi suspendă activitatea în Rusia

De asemenea, L'Oreal îşi suspendă şi activităţile în Rusia. Unul dintre cei mai mari giganţi ai cosmeticelor din lume, L'Oreal a anunţat că îşi va închide temporar magazinele şi punctele de vânzaredirect din marile centre comerciale din Rusia, precum şi site-urile sale de comerţ electronic.

„Condamnăm ferm invazia rusă şi războiul din Ucraina, care provoacă atât de multă suferinţă poporului ucrainean”, a spus compania franceză într-un comunicat.

Un alt gigant francez al cosmeticelor, Estee Lauder, a anunţat luni că va închide toate magazinele pe care le deţine în Rusia şi va opri livrările către comercianţii locali.

Grupul, care include mărci precum Michael Kors, DKNY, Clinique şi Bobbi Brown, este prezent în ţară de aproximativ 30 de ani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici