SURSE: Blue Air va avea doar 4 zboruri pe săptămână Iaşi-Bucureşti

  • Blue Air lasă un singur avion pentru Iaşi-Bucureşti
  • Cursele vor fi doar de 4 ori pe săptămână
  • Nu va fi mai mult de un zbor pe zi
  • Blue Air se retrage de pe alte 2 destinaţii internaţionale
426 afișări
Imaginea articolului  SURSE: Blue Air va avea doar 4 zboruri pe săptămână  Iaşi-Bucureşti

SURSE: Blue Air va avea doar 4 zboruri pe săptămână Iaşi-Bucureşti

Daca mergeai des la Bucureşti cu avionul, după ce se va ridica starea de alertă va trebui să iei în calcul şi deplasarea cu maşina sau trenul. Blue Air îşi retrage una dintre cele două aeronave de la Iaşi. Vor fi doar 4 zboruri pe săptămână, în anumite zile. Oamenii de afaceri care fac naveta săptămânal spun ca va fi o problemă.
 
„Mă duceam înainte de criză de cel puţin 2, 3  ori pe săptămână. Plecai dimineaţa, veneai seara. E greu, e lipsa de conexiune şi nu văd cum am putea să ne dezvoltăm în continuare”, spune Mirabela Miron, femeie de afaceri.
 
Compania va renunţa si la zborurile către Barcelona şi Verona. Blue Air nu a confirmat deocamdată informaţiile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici