SUV-ul Dacia se va numi Duster şi ar putea avea o versiune de şapte locuri - Kanjara

SUV-ul Dacia, al şaselea model din programul Logan, se va numi Duster şi ar putea avea o versiune de şapte locuri, mai lungă cu 20 de centimetri faţă de modelul de bază, denumită Kanjara, potrivit site-ului automobile-magazine.fr.

21 afișări
Imaginea articolului SUV-ul Dacia se va numi Duster şi ar putea avea o versiune de şapte locuri - Kanjara

SUV-ul Dacia se va numi Duster şi ar putea avea o versiune de şapte locuri - Kanjara

SUV-ul are la bază platforma tehnică a modelului Nissan Qasqai, potrivit publicaţiei franceze. Nissan Qasqai este disponibil în două versiuni, cu cinci şi, respectiv, şapte locuri.

Site-ul scrie despre despre SUV-ul Dacia într-un articol cu titlul "Dacia Duster+2, fratele mai mare al lui Duster" şi arată că "Duster+2" ar putea fi comercializat sub numele de Kanjara. Maşina ar urma să fie cel mai ieftin SUV cu şapte locuri de pe piaţă, având un preţ de circa 18.000 de euro, potrivit automobile-magazine.fr.

Oficialii Dacia-Renault nu au dezvăluit detalii despre SUV, al şaselea model din programul Logan, singurul element anunţat oficial fiind perioada lansării, respectiv în prima parte a anului viitor.

Dacia vrea să prezinte modelul SUV la Salonul Auto de la Frankfurt, din luna septembrie, potrivit declaraţiilor preşedintelui Consiliului de Administraţie al Dacia, Jacques Chauvet, citat de cotidianul francez La Tribune la sfârşitul lunii iunie.

Cu toate acestea, alţi oficiali ai Dacia-Renault au lăsat să se înţeleagă că maşina nu va fi expusă la Frankfurt şi au refuzat să comenteze asupra veridicităţii unor fotografii apărute pe internet la începutl lunii iulie, care păreau să dezvăluie varianta de producţie a SUV-ului.

"Va trebui să mai aşteptaţi încă nouă luni (până va fi prezentată maşina – n.r.)", a afirmat un oficial Dacia.

"Este o maşină foarte frumoasă (SUV-ul), sper să fie o maşină mult mai frumoasă decât aceasta (din fotografii – n.r.)", a afirmat un alt reprezentant al constructorului auto.

Contactaţi de MEDIAFAX, oficialii Dacia nu au dorit să comenteze pe tema numelui SUV-ului, menţionând doar că acesta a fost stabilit de mai mult timp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici