Swiss va lansa în aprilie o cursă pe ruta Geneva-Bucureşti

Compania aeriană elveţiană Swiss va lansa, în aprilie anul viitor, o cursă directă pe ruta Geneva-Bucureşti, zborurile urmând să aibă loc de trei ori pe săptămână, a anunţat operatorul.

2 afișări
Imaginea articolului Swiss va lansa în aprilie o cursă pe ruta Geneva-Bucureşti

Swiss va lansa în aprilie o cursă pe ruta Geneva-Bucureşti

Ruta spre Bucureşti este a zecea destinaţie Swiss cu plecare din Geneva.

Zborurile, programate pentru zilele de marţi, joi şi sâmbătă, vor fi operate cu aeronave Airbus A319. Odată cu lansarea rutei, numărul de zboruri operate de Swiss în România va creşte la zece pe săptămână, compania având în prezent o cursă de la Bucureşti la Zurich.

"Cursa spre Bucureşti este încă un semn al importanţei pe care o acordăm Genevei, ca unul dintre cele trei aeroporturi naţionale ale noastre", a declarat, într-un comunicat, directorul de operaţiuni al Swiss, Harry Hohmeister.

Introducerea acestei rute va întări poziţia companiei elveţiene în Europa de Sud-Est, în condiţiile în care traficul de pasageri şi mărfuri a crescut în România, după aderarea la UE.

"Există multe organizaţii internaţionale cu sediul la Geneva care vor beneficia de noile zboruri", se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici