Tabără: Gerul din ultima perioadă îmi dă emoţii privind producţia agricolă din acest an

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că gerul din ultima vreme ar putea afecta producţia agricolă din acest an.

266 afișări
Imaginea articolului Tabără: Gerul din ultima perioadă îmi dă emoţii privind producţia agricolă din acest an

Valeriu Tabără (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax foto)

"Ştiu sigur că acea cantitate de apă necesară plantelor a fost satisfăcută de ploile şi ninsorile din acest an. Dar atunci când îngheţul se duce la sub -25 de grade Celsius ne punem probleme. Există emoţii până se duce gerul acesta", a spus Tabără.

El a adăugat că la temperaturi de -25 de grade Celsius în zona marilor podgorii mugurii nu ar putea rezista.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici