Tânărul de 23 de ani care a reinventat site-urile de reduceri

Siteul care a salvat buzunarele a zeci de mii de români s-a născut într-o seară, mai mult din joacă. Creatorul său, tânărul Matei Pavel, se întorsese în noaptea aia acasă, ca niciodată, foarte obosit. În loc să se bage în pat, s-a dus la calculator.

161 afișări
Imaginea articolului Tânărul de 23 de ani care a reinventat site-urile de reduceri

Tânărul de 23 de ani care a reinventat site-urile de reduceri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mi-am spus că, dacă nu-l fac eu, îl face altcineva, şi m-am apucat de treabă"

Ideea e simplă: a reunit în acelaşi loc mai multe site-uri de reduceri. "Site-ului meu îi făcusem fond portocaliu cu floricele, apoi am pus acolo alte patru site-uri de reduceri care deja existau pe piaţă. În scurt timp, site-ul meu a început să crească de la sine, fără să fac eu mare lucru. Acum, după câteva luni, are 80.000 de vizitatori unici pe lună. Ceea ce am făcut eu prin CautăReduceri.ro a fost că am reunit într-un singur loc, al meu, mai multe site-uri de reduceri. Funcţionează ca un fel de Google pentru reduceri", povesteşte Matei Pavel, pentru gândul.

"Apoi, din octombrie 2010 şi până acum au mai apărut încă 15 - 20 de site-uri după ideea noastră", adaugă el. În fiecare zi, 500 - 600 de oameni fac cumpărături prin intermediul site-ului său.

Câştigă toată lumea : cumpărătorul (plăteşte mai puţin), firma care oferă reducerile (îşi face reclamă şi îşi fidelizează clientela), site-ul de reduceri şi Matei (primesc comision).

Matei Pavel: "Nu mă văd într-un birou de la 9 la 5. Nu cred în felul acesta de a munci"

Astfel, la 23 de ani, Matei câştigă 10.000 de euro net pe lună, în medie. Banii ies nu numai din reclamă, ci şi din comisioane. Îl ajută partenera sa, Silvia Nistor, de 27 de ani.

Citeşte mai multe despre tânărul care a reinventat site-urile de reduceri pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici