Tăriceanu a cerut miniştrilor să prezinte proiectele prioritare din acest an

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a solicitat tuturor miniştrilor să prezinte Guvernului, până la 1 septembrie, principalele proiecte pe care vor să le realizeze până la sfârşitul anului, printre care şi descentralizarea instituţiilor publice .

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu a cerut miniştrilor să prezinte proiectele prioritare din acest an

Tăriceanu a cerut miniştrilor să prezinte proiectele prioritare din acest an

Şeful Executivului a arătat că a avut, marţi, o întâlnire informală cu membrii Cabinetului.

"Le-am cerut miniştrilor ca, până la 1 septembrie, să vină şi să prezinte în Guvern proiectele pe care le au, în aşa fel încât să putem face o abordare a lor, pentru promovarea lor fie prin acte normative care ţin de Guvern - HG, ordonanţe - fie prin proiecte de lege", a declarat premierul, după şedinţe de miercuri a Guvernului.

Primul ministru a arătat că unul dintre proiectele importante care trebuie concretizat este cel de descentralizare a instituţiilor publice.

"Aici un rol important îl au atât ministerele, cât şi Ministerul Internelor şi Reformei Administrative", a spus Tăriceanu.

De asemenea, proiectele pe care miniştrii le vor elabora trebuie să pornească de la de la setul de politici liberale adoptate de Guvern, care au permis atingerea "unei creşteri economice deosebite", a menţionat Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici