Tăriceanu cere desfiinţarea "gheretelor şi bojdeucilor" de la Romexpo

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a cerut, vineri, conducerii Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) să modernizeze centrul expoziţional Romexpo şi să desfiinţeze "gheretele şi bojdeucile" din incinta complexului, afirmând că dacă nu ar trebui să conducă Guvernul, s-ar ocupa personal.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu cere desfiinţarea "gheretelor şi bojdeucilor" de la Romexpo

Tăriceanu cere desfiinţarea "gheretele şi bojdeucile" de la Romexpo

"Aveţi în mână o mină de aur, complexul Romexpo, plin de gherete şi bojdeuci. Vă rog, vă implor, faceţi ceva. Dacă nu aş fi prim-ministru, aş face-o eu", a spus Tăriceanu, conducerii CCIR, la Forumul oamenilor de afaceri din România şi Turcia, în prezenţa premierului turc Recep Erdogan.

El a prezentat ca exmplu în acest sens Camera de Comerţ a Turciei care a investit pentru diferite proiecte de atragere a investiţiilor, inclusiv pentru organizarea unui traseu de Formula 1, la Istanbul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici