Tăriceanu cere măsuri pentru introducerea unei "discipline severe" privind cheltuielile publice

Premierul Tăriceanu a cerut ca Ministerul Economiei şi Finanţelor să finalizeze un set de măsuri pentru introducerea unei "discipline severe" în ceea ce priveşte cheltuielile publice la nivel guvernamental, solicitând totodată reducerea costurilor aferente primelor şi sporurilor acordate angajaţilor.

20 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu cere măsuri pentru introducerea unei "discipline severe" privind cheltuielile publice

Tăriceanu cere măsuri pentru introducerea unei "discipline severe" privind cheltuielile publice (Imagine: Mediafax Foto)

Tăriceanu a mai cerut tuturor ministerelor să reducă costurile privind parcul auto propriu, cheltuielile de protocol sau deplasările în străinătate.

"Cer tuturor ministerelor ca, până intervine Ministerul de Finanţe cu norme, să începeţi o reducere drastică a cheltuielilor care nu sunt esenţiale", a spus premierul miniştrilor, la începutul şedinţei de joi a Guvernului.

Tăriceanu a mai solicitat ministrului Economiei şi Finanţelor să ia măsuri pentru diminuarea preţurilor la achiziţiile publice, fără ca aceasta să oprească proiectele de investiţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici