Tăriceanu: Sloganul IMM INVEST, din greşeală în greşeală spre victoria finală

Marele program IMM INVEST şi-a găsit, în sfârşit, şi un slogan pe măsură: din greşeală în greşeală spre victoria finală, a declarat, joi, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

172 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Sloganul IMM INVEST, din greşeală în greşeală spre victoria finală

Tăriceanu: Sloganul IMM INVEST, din greşeală în greşeală spre victoria finală

„Marele program IMM INVEST şi-a găsit, în sfârşit, şi un slogan pe măsură: din greşeală în greşeală spre victoria finală! Zilele trecute convenţia pe care o semnează cei care vor să ia bani prin IMM INVEST (un fel de cerere de fapt) a fost modificată! Pentru a n-sprezecea oară! Alte hârtii de semnat, alt timp de aşteptat, alte afaceri care îşi închid porţile”, a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

El a propus Executivului să împrumute bani pentru IMM INVEST şi să finanţele companiile prin trezorerie.

„Oare nu ar fi mai simplu ca Ministerul de Finanţe să se împrumute pur şi simplu (tot e singurul lucru pe care ştiu să-l facă!) la băncile la care îi trimit cu mâna întinsă pe români şi să dea ei banii la cele 40.000 de firme pe care pretind că vor să le ajute? Dacă statul român tot garantează împrumuturile, de ce nu luaţi voi banii şi îi daţi prin trezorerii?! Aşa se vor putea finanţa companiile care chiar au nevoie de sprijin şi care nu se vor califica niciodată după criteriile stabilite de bănci. Şi mă refer la cei din domeniile cel mai tare afectate de criza generată de coronavirus: HORECA, transporturi, construcţii, comerţ etc. Altfel, până când companiile vor trece de birocraţia finanţelor şi băncilor va fi prea târziu pentru prea multe companii”, a conchis liderul ALDE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici