Tarom lansează de Dragobete o nouă ofertă cu preţuri de la 99 euro pentru destinaţiile externe

Compania aeriană Tarom a anunţat lansarea, de Dragobete, a unei noi oferte prin care biletele pentru destinaţii externe pot fi achiziţionate la preţuri care pornesc de la 99 euro pentru o călătorie dus-întors, cu taxe incluse.

9229 afișări
Imaginea articolului Tarom lansează de Dragobete o nouă ofertă cu preţuri de la 99 euro pentru destinaţiile externe

Tarom lansează de Dragobete o nouă ofertă cu preţuri de la 99 euro pentru destinaţiile externe (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Oferta este valabilă pe toate rutele externe directe operate de Tarom cu avioane proprii, pentru plecările efectuate în perioada 19 - 26 februarie 2015.

Astfel, biletele pot fi achiziţionate pentru călătorii între Bucureşti şi Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chişinău, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca, Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena; între Iaşi şi Londra (Luton), Bologna, Roma (Fiumicino), Tel Aviv, Torino; între Sibiu şi Munchen, respectiv între Cluj-Napoca şi Viena.

Perioada minimă de şedere la destinaţie este de patru zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, iar intervalul maxim este de 14 zile. Locurile la tariful de 99 euro sunt limitate.

Biletele pot fi achiziţionate de site-ul mobil m.tarom.ro, de la agenţiile proprii ale companiei şi agenţii autorizaţi IATA.

Anterior, compania a lansat o ofertă similară pentru perioada 2 - 15 februarie, pentru călătorii efectuate oricând, mai puţin în perioadele 9 - 16 aprilie 2015, 1 - 31 august 2015 şi 21 decembrie 2015 - 10 ianuarie 2016.

Tarom a fost înfiinţată în 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor.

Compania operează peste 50 de destinaţii proprii şi deservite de parteneri. Flota Tarom cuprinde 24 aeronave Airbus, Boeing şi ATR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici