Taubman critică infrastructura rutieră din România

Ambasatorul SUA la Bucureşti, Nicholas Taubman, a criticat, joi, în discursul încheierii mandatului, problema infrastructurii rutiere din România dar întrebat în legătură cu criticile formulate la adresa companiei Bechtel el a spus că firma construieşte autostrada la timp, conform contractului.

26 afișări
Imaginea articolului Taubman critică infrastructura rutieră din România

Taubman critică infrastructura rutieră din România (Imagine: Mediafax Foto)

"După părerea mea, din punct de vedere al infrastructurii, situaţia poate fi îmbunătăţită", a spus Nicholas Taubman în opinia căruia "o guvernare în interesul poporului asigură infrastructura necesară dezvoltării economiei".

"Un alt ambasador în România mi-a spus chiar înainte de încheierea mandatului său că nicio companie importantă din ţara sa nu ar veni în România. El a spus că materiile prime şi produsele finite nu pot fi transportate eficient pe drumurile din România şi folosind sistemele de transport de aici. Transportul ar trebui să fie prima prioritate. Nu veţi fi competitivi pentru vecinii voştri sau pentru partenerii europeni până când drumul către Europa nu va fi terminat", a spus Taubman.

Întrebat în legătură cu criticile aduse companiei Bechtel, ambasadorul Taubman a spus că aceasta este compania pe care guvernul român a ales-o.

Potrivit ambasadorului, modul în care se desfăşoară lucrările respectă angajamentele asumate.

"Bechtel construieşte autostrada la timp, conform prevederilor contractului", a mai spus Taubman potrivit căruia calitatea acesteia este în afara oricărui dubiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici