Te gândeai să cumperi o bicicletă? S-ar putea să mai ai de aşteptat: criza aprovizionării loveşte şi în industria bicicletelor

  • Consumatorii din întreaga lume au apelat la biciclete ca mijloc de transport pentru a evita riscul de a se infecta cu virusul în transportul public.
  • Pandemia a afectat lanţurile de aprovizionare a celor mai mari furnizori din întreaga lume.
  • Acum problema se răsfrânge şi asupra bicicletelor
2479 afișări
Imaginea articolului Te gândeai să cumperi o bicicletă? S-ar putea să mai ai de aşteptat: criza aprovizionării loveşte şi în industria bicicletelor

Te gândeai să cumperi o bicicletă? S-ar putea să mai ai de aşteptat: criza aprovizionării loveşte şi în industria bicicletelor

Pandemia a afectat lanţurile de aprovizionare a celor mai mari furnizori din întreaga lume. Acum problema se răsfrânge şi asupra bicicletelor care încep să fie livrate din ce în ce mai lent, avertizează producătorii, relatează FT.

Te întrebi ce treabă au bicicletele cu virusul Sars Cov-2?  Răspunsul este simplu: consumatorii din întreaga lume au apelat la biciclete ca mijloc de transport pentru a evita riscul de se infecta cu virusul în transportul public.

Federico Musi, directorul executiv al Look Cycle, cei care produc şi piesele folosite de ciclişti în Turul Franţei şi Jocurile Olimpice, se aşteaptă că această perioadă va dura până la 18 luni înainte ca întreruperile lanţurilor de aprovizionare să fie remediate. Industria a fost, de asemenea, împiedicată de o lipsă a anumitor materii prime, cum ar fi aluminiul şi oţelul.

Grupul lui Musi, care produce pedale fără clips, cadre din carbon, precum şi biciclete sport, s-a ferit să extindă semnificativ producţia de teama incertitudinii din piaţă. 

Manuel Marsilio, directorul general al Confederaţiei Industriei Europene a Bicicletelor, a spus că dificultăţile pentru producătorii de modele de ultimă generaţie, inclusiv biciclete electrice, s-au înrăutăţit, deoarece au mai puţine opţiuni de aprovizionarea cu piese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici