Teodorovici: Fondul de rezervă a primului-ministru este astăzi pe zero

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri că fondul de rezervă al premierului este în prezent gol, din cauza situaţiilor dificile din acest an.

2162 afișări
Imaginea articolului Teodorovici: Fondul de rezervă a primului-ministru este astăzi pe zero

Teodorovici: Fondul de rezervă a primului-ministru este astăzi pe zero

„Fondul de rezervă a primului-ministru este astăzi pe zero, pentru că am alimentat tot timpul situaţiile care au apărut: inundaţii, calamităţi naturale, pesta porcină. S-au alimentat din acest fond astfel de situaţii”, a declarat Teodorovici, la Antena 3.

Fondul de rezervă al primului-ministru pentru acest an a fost stabilit la peste 100 de milioane de euro.

„Sunt publicate în Monitorul Oficial Hotărârile de Guvern prin care Guvernul a alocat sumele respective, fie pentru calamităţi naturale, fie pe pestă porcină şi pentru alte astfel de situaţii. Sumele au fost de peste 600 de milioane de lei, numai pe calamităţi naturale (...) evenimente care nu s-au anticipat anul trecut, când s-a făcut bugetul pe 2018”, a explicat Teodorovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici