Tesla reduce preţurile unor modele în SUA, după ce livrările au scăzut în trimestrul trei

Tesla a redus preţul unor versiuni ale Model 3 şi Model Y în SUA, după ce compania a raportat livrări în trimestrul al treilea care au fost sub aşteptările pieţei.

371 afișări
Imaginea articolului Tesla reduce preţurile unor modele în SUA, după ce livrările au scăzut în trimestrul trei

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Preţul de pornire pentru Model 3 este afişat la 38.990 de dolari pe site-ul Tesla, în scădere de la 40.240 de dolari anterior. Model 3 cu autonomie lungă a scăzut de la 47.240 de dolari la 45.990 de dolari. Iar Model 3 Performance a scăzut la 50.990 de dolari, de la 53.240 de dolari, notează CNBC.

Vehiculul Model Y Performance de la Tesla porneşte acum de la 52.490 de dolari, în scădere de la un preţ anterior de 54.490 de dolari.

Tesla a început de la finalul anului 2022 să reducă preţurile maşinilor sale în întreaga lume, în încercarea de a stimula cererea, pe fondul îngrijorărilor legate de încetinirea cheltuielilor de consum pe pieţe precum SUA şi China şi pe măsură ce concurenţa în domeniul vehiculelor electrice se intensifică.

Ultima rundă de reduceri de preţ vine la doar câteva zile după ce Tesla a raportat livrări în trimestrul al treilea de 435.059 de vehicule, care au ratat aşteptările analiştilor şi au marcat un declin faţă de trimestrul precedent.

Tesla a pus această scădere pe seama modernizărilor fabricilor, care au determinat ca unităţile de producţie să aibă perioade de întrerupere a activităţii.

Tesla intenţionează să livreze1,8 milioane de vehicule în acest an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici