Test-drive cu o maşină de 7 milioane de euro

O maşină Bentley 8 Litri, produsă în anii ‘30 stă în faţa intrării într-un club de golf din Scoţia, alături de noul model Bentley Mulsanne. Care credeţi că este cea mai scumpă maşină şi care credeţi că este cea care funcţionează?

51 afișări
Imaginea articolului Test-drive cu o maşină de 7 milioane de euro

Test-drive cu o maşină de 7 milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto)

Modelul Mulsanne este, aşa cum le place oficialilor mărcii britanice să spună, prima maşină construită complet de la zero de marca britanică de 80 de ani încoace, când pe piaţă apărea Bentley 8 Litri (da, aceasta a fost denumirea oficială). Nu este de mirare astfel că în orice comunicat de presă sau catalog de prezentare a noului model maşina construită în anii 1930 este la loc de cinste.

De altfel, cele două maşini pe care le separă nu mai puţin de 80 de ani păzeau intrarea în cadrul clubului de golf unde a fost organizat tes-drive-ul oficial cu noul Bentley Mulsanne. Iar pentru cei care se întreabă dacă modelul din 1930 era funcţional, răspunsul este afirmativ. Ba, mai mult, maşina expusă era chiar a doua construită din totalul de doar o sută de autovehicule, fiind condusă de însuşi W.O. Bentley, fondatorul companiei.

Citeşte mai multe despre test-drive-ul cu noul Bentley Mulsanne pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici