Topul celor mai bune telefoane mobile. Cum comentaţi?

Te întrebi care este cel mai bun telefon mobil? Este destul de simplu! iPhone 4 este, în opinia multor specialişti, cel mai bun telefon mobil, potrivit www.incont.ro.

360 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai bune telefoane mobile. Cum comentaţi?

Topul celor mai bune telefoane mobile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Topul arată cam aşa: iPhone 4, HTC Droid Incredible, HTC EVO 4G, Blackberry Bold 9700 şi Samsung Epic 4G. Ele sunt, în opinia celor de la cnet.com cele mai bune cinci telefoane mobile.

Unele dintre aceste terminale încă nu au fost lansate, dar experţii spun că vor intra oricum în istorie, pentru că au "cele mai bune gene".

Citeşte mai multe despre topul celor mai bune telefoane mobile pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici